Cursus keramiek

Ben je op zoek naar een unieke en creatieve uitdaging? Dan ben je bij Studio FICO aan het juiste adres. Een creatieve werkplaats waar je kennis maakt of je verder ontwikkelt in de ambachtelijke kunst van keramiek. Een plaats waar je creëert , een plek waar je tot rust komt en even kunt loskoppelen van de realiteit. Kom ontdekken hoe leuk en bevredigend het is om met klei bezig te zijn en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze bijzondere materie. Ik leer je graag hoe je prachtige en unieke stukken kunt maken. 

In mijn gezellige en inspirerende werkplaats biedt ik cursussen en workshops aan voor zowel beginners als gevorderden. Zodra er plaats is kun je ‘aanschuiven’.  Dus heb je zin, schrijf je in en wie weet, kun je direct beginnen!

Mijn werkplaats is volledig voorzien van alle materialen die je nodig hebt als keramist.

grote stevige werktafels  // gereedschap // gipsen mallen // keramiek ovens // kleiwals // kleipers // draaitafels // glazuren .

Iedere cursist heeft gedurende de cursus een eigen opslagplank in de gedeelde opslagruimte.

Cursusperiode loopt van 29 januari 2024 t/m 26 juni 20244 (5 maanden).

 

5 maanden // €432,=* inclusief gebruik van bovenstaand materialen en koffie/thee. (*bij latere instroom een evenredig deel van de totaalprijs).

Steengoed klei kan worden gekocht voor €15= per pak. Gedeelde stook is op 950 *C (biscuit) en 1240 *C (glazuur). Stookkosten zijn € 10,=/kg.