Aan de slag

Welkom bij de introductie les keramiek! Ben je nieuwsgierig naar dit prachtige ambacht maar wil je het eerst ervaren voordat je definitief gaat starten met een cursus? Dan is deze korte introductie perfect voor jou! 

Ik laat je kennis maken met keramiek en leer je een basistechniek. 

Tijdens deze creatieve bijeenkomst krijg je uitleg over het materiaal, een basistechniek en ga je zelf aan de slag om je eigen keramische creatie te maken. Alle materialen en stook kosten zijn inclusief, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wat je hebt gemaakt blijft drogen in de werkplaats.  Ik zal het voor je stoken (2x) en glazuren. Daarna is het klaar en kun je het komen ophalen.

Je zult geïnspireerd raken en je hebt de mogelijkheid om daarna verder te ontdekken.

Meld je nu aan en ontdek hoe keramiek jouw creativiteit kan stimuleren en je helpt om tot rust te komen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen de magie van klei te ontdekken!

1 dagdeel // €50,= inclusief alle materialen, klei, stookkosten en koffie/thee. Mocht je nadien beslissen om verder te gaan met een cursus dan wordt         € 25,=  in mindering gebracht op je vervolgcursus.