Groepsuitje zelf iets van klei maken

Welkom bij mijn keramiek workshops, waar je de kans krijgt om jouw creativiteit te laten spreken en samen met jouw dierbaren of collega's een onvergetelijke ervaring te beleven. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, mijn workshops bieden voor elk niveau de perfecte uitdaging.

Samen met jouw familie, vrienden of collega's, ga je aan de slag om een uniek en persoonlijk keramiek object te creëren. Ik heb verschillende mogelijkheden, van kommen, mokken en vazen tot een fruitschaal, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw creatie zal het perfecte aandenken zijn aan een gezellige en creatieve dag.

Tijdens de workshops leer ik jou de gewenste techniek, het aanbrengen van decoratie en glazuren. Het proces van het creëren van jouw eigen unieke stuk, zal je inspireren en motiveren om de grenzen van jouw eigen creativiteit te verleggen.

Na de workshop worden de klei-objecten gedroogd, eventueel verder afgewerkt en gestookt in mijn keramiek oven. Daarna ga je naar huis met jouw eigen unieke en met liefde gemaakte keramiek object. Jouw creatie zal niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en een waardevol item dat je voor altijd zult koesteren.

Kortom, mijn keramiek workshops bieden een onvergetelijke dag. Iedereen kan het. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik denk graag samen met je mee over een passende workshop voor jou en je gezelschap.

Hieronder enkele suggesties:

- BORRELHAPJES SET, 1  gedecoreerd kommetjes en 1 schaaltje // 3 uur // € 85,= p.p.

- VAASJE  met je eigen unieke vorm en decoratie // 2 1/2 uur // € 65,= p.p.

- FRUITTES, met een LEKSCHAAL,  voor je gewassen fruit // 3 uur // € 80,= p.p.

- EEN KOFFIE of THEE MOK, gedecoreerd, voor jezelf of voor een speciale collega of dierbare // 2 uur // € 45,= p.p. 

- EIERSCHAAL (Pasen), THEELICHTJES (Kerst)

- HUISJE op palen // 3 uur // € 85,= p.p.

Workshops zijn vanaf  6 personen, inclusief alle materialen, 2 x stoken en glazuren. Koffie/thee met wat lekkers. Tevens mogelijkheid om lunch te regelen.