Mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving en de natuur. Kleine dingen die mij raken hebben mijn aandacht en zet ik om in een verrassend object van aardewerk of porselein. Kleuren zijn voor mij belangrijk in de afwerking. Ik besteed veel tijd aan de ontwikkeling van mijn eigen kleurenpallet en pas deze zowel toe in engobes en veelal matte galzuren. Mijn collectie zijn de ene keer een serie van sierobjecten voor in huis of op kantoor en de andere keer richt ik mij in mijn werk weer op serviesgoed, veelal kopjes en kommen. Keramiek leent zich voor nuttige en mooie dingen om te koesteren. Een blijvend cadeau voor jezelf of voor wie je lief is.

Veel van mijn creaties kun je bewonderen en kopen in mijn winkel. Heb je een specifiek verzoek? Laat het mij weten. Ik maak het graag voor je.

Keramiek met liefde gemaakt

 

Wildflowers

Een wilde bloem kan overal groeien en is niet met een bepaalde intentie ergens gezaaid of geplant. Het kiest zijn eigen weg en heeft een natuurlijke schoonheid. Het zoeken van mijn eigen weg in de wereld van keramiek en je laten meevoeren met je gedachten hebben mij geïnspireerd tot het maken van mijn eigen "wildflowers". Een bloem die blijft en een prachtig cadeau is voor elke gelegenheid.

In mijn collectie heb ik tevens kleine keramieken vaasjes waarin een enkele tak of bloem, gevonden tijdens een wandeling in de natuur, prima tot zijn recht komt.

Servies

Samen met je vrienden of familie genieten van een samenzijn waarbij je de door jezelf met zorg gekozen zoetigheden, hartige hapjes en maaltijden serveert met een uniek servies. Het maakt deze momenten extra bijzonder.  Je kunt bij mij terecht voor een uniek met de hand gemaakt servies. Of je nu op zoek bent naar een koffie/thee servies, een leuke set voor je borrelhapjes of een aantal borden. Laat het mij weten en we kijken samen naar je wensen.

Bottled in Venlo

 

Al werkend in de tuin bij mijn zus kwam ik op de gedachte om iets met de kleigrond te gaan doen.  

Zo ontstond de eerste collectie flesvormen, gemaakt van 100% Venlose klei. De vormen en uitdaging voor het krijgen van een natuurlijke structuur spreken mij aan en zo heeft de collectie flesvormen zich steeds verder uitgebreid. Opgebouwd met een speciale klei-samenstelling die tijdens het maakproces zorgt voor de stevigheid. Het resultaat is een lichte en bijna bewegende flesvorm. Alleen of in een compositie met meerderen een mooie aanvulling in het elk interieur.