In de wereld van keramiek bestaat geen afval

 

Bij het werken met klei ontstaat wat restmateriaal in allerlei vormen. Stukjes opgedroogd klei of slib, een restje glazuur, breuk in de oven, een oude mal. Al deze materialen zijn geschikt voor hergebruik. 

Van de restmaterialen (no waste) worden kleine unieke objecten gemaakt. Hiermee kun je jezelf of iemand anders verrassen. Klei(ne)-Objecten voor een Klei(ne) prijs. 

 

Onder het label M breng ik creaties uit eigen hand. Mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving en de natuur. Kleine dingen die mij raken hebben mijn aandacht en zet ik om in een verrassend object van aardewerk of porselein. Kleuren zijn voor mij belangrijk in de afwerking. Ik besteed veel tijd aan de ontwikkeling van mijn eigen kleurenpallet en pas deze zowel toe in engobes en veelal matte galzuren. Mijn collectie zijn de ene keer een serie van sierobjecten voor in huis of op kantoor en de andere keer richt ik mij in mijn werk weer op serviesgoed, veelal kopjes en kommen. Keramiek leent zich voor nuttige en mooie dingen om te koesteren. Een blijvend cadeau voor jezelf of voor wie je lief is.

Veel van mijn creaties kun je bewonderen en kopen in mijn winkel. Heb je een specifiek verzoek? Laat het mij weten. Ik maak het graag voor je.